Ευάγγελος Γιαννακόπουλος

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος

Η μεν εμπειρία τέχνην εποίησεν, η δ’ απειρία τύχην

vaggelis-giannakopoulos

Ο Ευάγγελος Γιαννακόπουλος ειδικεύεται στην αρθροσκόπηση και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (τεχνική AMIS) των μεγάλων αρθρώσεων του γόνατος, του ώμου και του ισχίου, με τα πλέον σύγχρονα υλικά, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους καθήλωσης των υλικών αυτών, και με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική χειρουργικής προσπέλασης.

— Το 2003 εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Γ.Ν ΚΟΡΙΝΘΟΥ και στο Κ.Υ ΚΙΑΤΟΥ.

— Την περίοδο 2003-05 εκπλήρωσε την στρατιωτική θητεία του εως έφεδρος αξιωματικός στην Π.Α στην 116 πτέρυγα μάχης και απολύθηκε με τον βαθμό του ανθυποσμηναγού.

— Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας του ορθοπαιδικού χειρουργού στις 13/01/2012.

— Διετέλεσε ιατρός αγώνων-προπόνησεων στις ακαδημίες της ΠΑΕ Πανιώνιος καθώς και στην ακαδημία της Arsenal στην ελλάδα.

Η ειδίκευση του περιλαμβάνει αναγνωρισμένα κέντρα της ελλάδας και δίπλα σε κορυφαίους καθηγητές της τραυματολογίας του μυοσκελετικού συστήματος και της ορθοπαιδικής χειρουργικής όπως:

— Στη Γ’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ Αττικής με ιδιαίτερη βαρύτητα στο τραύμα και την επανορθωτική ορθοπαιδική χειρουργική καθώς και την φροντίδα του πολυτραυματία.

— Το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του νοσοκομείου ΚΑΤ Αττικής με εξειδίκευση στην επαναφορά των αθλητών μετά από κακώσεις του γόνατος και του ώμου.

— Το Παιδοορθοπαιδικό Τμήμα του νοσοκομείου ΚΑΤ Αττικής με εξειδίκευση στις παθήσεις των ανηλίκων.

— Το Τμήμα της Άκρας Χείρας του νοσοκομείου ΚΑΤ Αττικής όπου εξειδικεύτηκε στη μικροχειρουργική τεχνική της άκρας χείρας και σε όλο το φάσμα των παθήσεων του άνω άκρου.

— Το Τμήμα Μεταβολικών Παθήσεων τών οστών του νοσοκομείου ΚΑΤ Αττικής με εξειδίκευση στην οστεοπόρωση και την χορήγηση των νεότερων σκευασμάτων για την οστεοπόρωση.

— Το Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Ορθοπαιδικό-Χειρουργικό Τμήμα του νοσοκομείου ΑΓ.ΣΑΒΒΑΣ Αττικής με εξειδίκευση στους όγκους του μυοσκελετικού συστήματος.

Συνεχίζει την ενημέρωση του πάνω στις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα αθλητιατρικής και ορθοπαιδικής επιστήμης μέσω παρακολούθησης διεθνών αναγνωρισμένων συνεδρίων που λαμβάνουν χώρα τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Προτεραιότητα του είναι το καλύτερο για τους ασθενείς του και προτείνει χειρουργική αντιμετώπιση μόνο όπου κρίνεται απαραίτητη και εφόσον έχουν εξαντληθεί όλες οι εναλλακτικές συμβατικές μη χειρουργικές λύσεις. Στα χειρουργεία του εφαρμόζει στους ασθενείς του σύγχρονες και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές οι οποίες είναι πλέον οι μόνες αποδεκτές και αναγνωρισμένες διεθνώς για την γρήγορη επαναφορά του ασθενή στις καθημερινές καθώς και στις αθλητικές δραστηριότητες του.

Ώρες την Εβδομάδα
Θεραπευμένοι Ασθενείς
Χειρουργεία
Συνολικές Ώρες Εμπειρίας